1ste graad


De eerste graad neemt ”een eigen plaats” in, zowel in onze school, als in het secundair onderwijs.

Om de overgang van de lagere school naar het secundair onderwijs gemakkelijker te maken, organiseren wij bij de start van het schooljaar onthaaldagen. De klassenleraar en de hulpleraar begeleiden jou doorheen de school. Je maakt kennis met je nieuwe school, de directie, de leerkachten, de schoolomgeving,... En er worden klas- en schoolafspraken gemaakt. Jouw klassenleraar staat heel het schooljaar klaar om jou te helpen bij vragen.

Het hele schoolteam zorgt ervoor dat jij jou goed voelt op VTI Spijker, want “GROEIEN DOEN WE SAMEN”! We vinden het daarom belangrijk om te werken aan attitudevorming en sociale vaardigheden. Een hechte klasgroep zorgt voor een fijne klassfeer en een aangename school.
We stimuleren jou om op een goede manier te leren. Dit doen we door jou verschillende werkvormen, studiewijzers, planningen en duidelijke structuren te geven.

In het het 1ste leerjaar leggen we de focus op het ontdekken en ontwikkelen van interesses en talenten. In het 2de leerjaar werken we intensief aan de studiekeuze naar de 2de graad.

WELKOM in onze school!

สมัครสมาชิกกับ sbobet88888 วันนี้ รับประกันความสนุก